DRAGON KYCKLING

Dragon kycking 
 
 
- 800 kyckilgfilé
 
- salt  och peppar
 
- 25 g smör, att steka i 
 
- 3 klyftor vitlök
 
- 1 gul lök
 
- 2 dl torrt vitt vin
 
- 2 dl creme faiche 
 
- 3 dl grädde 
 
- 3 msk torkad dragon
 
-  2 msk kycklingfond 
 
- 2 msk dijonsenap
 
- ris till serveringen,exempelvis  basmati
 
GÖR SÅ HÄR:
1- koka riset  engligt  anvisning  på förpockning.
2- skär kycklingen på längden i 3 delar. Salta och peppra kycklingen.
-3 stek kyckling i het stekpannan  så den får fin färg-. lägg den stekta kycklingen åt sidan.
4- fräs lök och vitlök stekpannan på medelvärme i ca 5 minuter.
-5Tillsätt vin , creme fraiche , grädden , dragon , fond och senap . Vispa så allt blandas väl.
- 6 lägg tillbaka kyckling i pannan låt den bli varm igen smaka av med salt och peppar.
-7Servera med kokt ris.

Kommentera här: