DRAGON KYCKLING
Dragon kycking
- 800 kyckilgfilé
- salt och peppar
- 25 g smör, att steka i
- 3 klyftor vitlök
- 1 gul lök
- 2 dl torrt vitt vin
- 2 dl creme faiche
- 3 dl grädde
- 3 msk torkad dragon
- 2 msk kycklingfond
- 2 msk dijonsenap
- ris till serveringen,exempelvis basmati
GÖR SÅ HÄR:
1- koka riset engligt anvisning på förpockning.
2- skär kycklingen på längden i 3 delar. Salta och peppra kycklingen.
-3 stek kyckling i het stekpannan så den får fin färg-. lägg den stekta kycklingen åt sidan.
4- fräs lök och vitlök stekpannan på medelvärme i ca 5 minuter.
-5Tillsätt vin , creme fraiche , grädden , dragon , fond och senap . Vispa så allt blandas väl.
- 6 lägg tillbaka kyckling i pannan låt den bli varm igen smaka av med salt och peppar.
-7Servera med kokt ris.